Door: Liesbeth Meerman

Het Griftpark bestaat alweer 20 jaar, en dat werd gevierd. Het was druk in de kinderboerderij en de speeltuin, er waren allerlei kraampjes met lekkernijen en informatie, de ambulance had een wagen uitgestald, de zon deed overvloedig mee, en natuurlijk was er muziek!


Bij de opening van het park, 20 jaar geleden, waren we er ook bij, en daarom was het erg leuk om er vandaag weer te mogen spelen. Ierse muziek, Poolse, Turkse, Egyptische, Armeense, Colombiaanse, Italiaanse en Nederlandse, we draaien er onze hand niet meer voor om.

Ondanks dat iedereen z’n standaard windvast had klaarstaan werd er heel wat uit het hoofd gespeeld, en onder leiding van Bart Lelivelt blijken we dan ook nog in staat om variaties in het arrangement direct uit te voeren.

Het publiek danste en klapte enthousiast mee.

Een fijn concert!