Op zaterdag 9 april trad De Noordooster op bij zorgcentrum Rijnhoven-Vijverhof  in Harmelen met het vorig jaar ontwikkelde concept ‘Wereldmuzikale verhalen’.

Theatermaakster Bernadette Sikkers had weer 5 bijzondere verhalen voorbereid met de bewoners en hun familie.
Nadat het orkest een paar nummers had gespeeld om in de stemming te komen, werden we mee op reis genomen naar mooie plekken om de wereld, waaronder Suriname, Andalusië, Saoedi-Arabië, naar Hongaars/Roemeense sferen en treinreizen in Nederland en Europa! Het orkest speelde er uiteraard weer een toepasselijk nummer bij.

De verhalen werden dit keer ondersteund met foto’s, wat een hele leuke toevoeging was aan de verhalen. De sfeer was erg goed en toen ‘Het kleine café’ werd ingezet werd er dan ook volop gedanst! Na afloop had de Vijverhof gezorgd voor een drankje en hapje en werd er nog even nagepraat. Iedereen was het erover eens: het was een erg gezellige en geslaagde middag!